Koučingas moterims

Meilės laiškas brangiausiam žmogui

Jurga Juodkazyte_Koucingas moterims

Jurga Juodkazytė | Moterų koučerė

Pilnavertiškai mylėti kitą galime tik tada, kai tinkamai mylime save. Jeigu nemokame savęs mylėti, negalime ir kitam perduoti meilės, nes jos tiesiog neturime. Tokiu atveju taip pat yra sunku priimti kitų žmonių meilę, nes nesame prie jos pratusios ar net manome, kad nesame jos vertos. Tad pradėkime nuo savęs! Juk sau esame brangiausias žmogus, su kuriuo praleidžiame visą savo gyvenimą, kuris viską apie mus žino, viską mato bei viską jaučia. Nuo jo nieko nenuslėpsi, neapgausi ir nepabėgsi. Belieka tik susidraugauti ir save mylėti. Mylėti tinkamai, pilnavertiškai, teigiamai.
Meilės laiškas brangiausiam žmogui_Koucingas moterims

Kai kurie žmonės linkę meilę sau išreikšti taip, kaip gaunasi. Taip, kaip yra įpratę matyti kitus mylint – įžeidinėjimais, pažeminimais, nuvertinimais ar net smurtu. Tai yra neigiamos meilės pavyzdžiai. Yra ir teigiama meilė. Tokia nepažįstama, tokia tolima, kad daugelis net negali patikėti jos tikrumu. Vadina ją saldžia, nenatūralia, tarsi kančia būtų tikrosios meilės natūrali išraiška. O iš tiesų meilė yra tokia, kokia mes norime, kad ji būtų. Tai kaip renkatės save mylėti? Kaip norite tą meilę išreikšti?

Jei linkite kokybiško gyvenimo sau bei artimiesiems, tai kokybiškai ir mylėkite. Šis laiškas ir trumpas pratimas yra gydantis ir padedantis save mylėti taip, kaip norėtumėm, kad mus mylėtų kiti. Tad kviečiu padovanoti sau 5 minutes ir paskaityti iki galo.

Prisiminkite save vaikystėje. Įsivaizduokite save maždaug 5-7 metų amžiaus. Tą mažą mergaitę, kuri dar nežinojo, kas yra tikroji meilė, bet mylėjo visa širdimi ir labai troško būti mylima. Mintyse apkabinkite ją, pasakykite jai tai, ka tuomet ji norėjo išgirsti iš artimiausių žmonių. Tuomet paskaitykite jai šį laišką (geriausia būtų skaityti garsiai).

Aš tave labai myliu tokią, kokia tu esi. Myliu tave pilnai ir besąlygiškai, tau nereikia tos meilės užsitarnauti – ji tiesiog yra. Su manimi tu esi saugi. Aš visada tave apsaugosiu, visada turėsiu tau laiko, visada tave išklausysiu. Dabar mes esame kartu, harmonijoje, todėl galime padaryti viską, ko trokšta širdis! Tu esi toks nuostabus vaikas, toks mylimas ir meilus. Man taip pasisekė, kad tave turiu. Man taip pasisekė, kad galiu tave auginti. Tu tokia miela, tokia protinga, tokia žavi, tokia drąsi. Džiaugiuosi, kad tu esi. Džiaugiuosi, kad tu esi tu. Nes tu esi dovana. Dovana savo tėvams, savo šeimai, miestui, šaliai, visam pasauliui. Tu esi dovana man. Visata (arba Dievas) norėjo, kad būtum čia, kad būtum būtent tu, kad būtum savimi! Tu esi gyvenime ir gyvenimas yra tavyje. Tu esi šio pasaulio dalis. Visada buvai ir visada būsi, kad ir kas nutiktų. Nesvarbu, kas vyksta – tu visada esi ir būsi pasaulio dalis. Tu esi svarbi, esi reikšminga, kaip ir viskas šioje žemėje. Kiekvienas yra svarbus. Tu – taip pat. Tu esi pakankama. Tu esi verta visa ko geriausio, nes kiekvienas žmogus yra vertas visa ko geriausio. Tu myli ir esi mylima. Koks žmogus geriau gali tave mylėti, jei ne aš? Tu priklausai šiam pasauliui ir pasaulis priklauso tau. Aš tave labai myliu tokią, kokia tu esi. Ačiū tau!

Informacija tau

Jei jauti, kad ši informacija tau yra aktuali ir gali prireikti pagalbos ją taikant, kviečiu registruotis nemokamai pažintinei koučingo sesijai.

Scroll to Top